Degustacije

Preizkusite naše lokalne zeliščne produkte. Brbončice vam bodo hvaležne, okusi pa vas podzavestno potopili v čudoviti Kras.

Ob prihodu sem vam bomo predstavili, vas posedli v hišni vrt ali skedenj (odvisno od vremena) in vas popeljali skozi degustacijski program. V prvem delu je predvidena degustacija 4. hišnih zeliščnih likerjev (liker Rogeljager, Rmanov liker, liker Krašouc ter Drnjulov krepčilni liker) ter 3. zeliščnih žganj (Drnjule v žganju, Koremačevec in Zeliščnik). Privoščili si bomo krajši odmor za pogovor in mnenja, na kar bomo nadaljevali s pokušino 5. različnih zeliščnih namazov (namaz iz Kraškega Šetraja, Poprove Mete, Smilja, Koriandra in Melise), koromačevo frtaljo in hišne zeliščne piškotke. Osnovne sestavine vseh namazov so sir, skuta in sol, okus pa jim dodajo zelišča. Morebitno žejo si bomo pogasili z dvema domačima sokovoma (Drnjulov sirup in Zeliščni sirup, sestavljen iz 7. zelišč). Za konec si boste lahko po želji privoščili še izbran čajni napitek ali zdravilni pripravek iz hidrolata.

Naš prav poseben in unikaten izdelek je liker ˝Rogeljager˝, ki v svojem imenu nosi tudi del družinskega primika – Rogelja. Okus in ime sicer navidezno spominjata na nam vsem znan klasičen Jagermeister, le da je ta narejen po domačem receptu oz. hišni tradiciji iz 40 različnih zelišč.

TRAJANJE: 1 h

Cena
12 EUR / osebo (min. 10 oseb)
14 EUR / osebo (4-9 oseb)
Povpraševanje

Minimalno število oseb je 4!

VKLJUČENO

Predstavitev degustacije. Degustacija 7. hišnih likerjev in zeliščnih žganj, pokušina 5. zeliščnih namazov, frtalje in zeliščnih piškotkov, osvežitev z dvema hišnima sokovoma. Po želji postrežemo tudi izbran čajni ali hidrolatov napitek.

NAČIN PLAČILA

Za skupine nad 10 oseb je zaželeno plačilo v naprej – TRR. Na lokaciji plačilnih kartic ne sprejemamo.

degustacije
degustacije
degustacije
degustacije
degustacije

Imate morda še kakšno vprašanje? Pišite nam.

Povpraševanje