Izvirne igre – Teambuildingi

Popolnoma se zavedamo, da je kombinacija timskega dela, druženja, sodelovanja in zabave ključnega pomena, ko govorimo o produktivnosti in dobri klimi pripadnikov neke skupine, zaposlenih, prijateljev, ipd. Ko temu dodamo še učenje, postane vse skupaj popolno! Preverite prednosti, ki jih prinašajo teambuildingi.

Na Zeliščni kmetiji Rogelja smo pripravili program zelo zanimivih, zabavnih in poučnih teambuiling iger, skozi katere bodo udeleženci spoznavali zdravilna zelišča, Kras in še mnogo več. Vabimo vas torej, da se nam pridružite ter v približno 2. urah, kolikor so igre predvidene, svoje zaposlene, skupino ali prijatelje razvedrite na najboljši možen način.

Menimo, da je v vse bolj stresnem in nezdravem način življenja (predvsem iz prehranskega vidika), ključnega pomena, da vsakdo pozna osnove pozitivnih učinkovin zelišč, s katerimi si lahko na naraven in zdrav način kadarkoli pomaga sam, podobno kot so to tradicionalno počeli že pred tisočletji. Ker se zavedamo, da je poslušanje strokovnih in pogosto dolgih predavanj naporno, vam želimo znanje predati na prav poseben (zgoraj opisan) igriv in zabaven način, kjer sta timsko delo in zabava ključnega pomena.

Pa si poglejmo kako bi izgledal program:

Najprej nas čaka krajša prezentacija na temo zelišč in uvod v teambuilding program.
Celotna skupina se nato razdeli v več manjših, na kar se med seboj preizkušajo v zabavnih, aktivnih in poučnih igrah. Zmagovalne tri skupine prejmejo glavne nagrade, ostali pa tolažilne.

TRAJANJE: 2 h

Cena
12 EUR / osebo
Povpraševanje

Min. število oseb za izvedbo igre je 10

VKLJUČENO

Predstavitev iger in krajše predhodno predavanje. Priprava delavnega prostora (logistika), organizacija in vodenje iger, nagrade za najboljše, uvodni aperitiv.

NAČIN PLAČILA

Za skupine nad 10 oseb je zaželeno plačilo v naprej – TRR. Na lokaciji plačilnih kartic ne sprejemamo.

teambuildingi
teambuildingi
Teambuilding_Rogelja

Vas zanima več informacij v zvezi s teambuildingi? Kontaktirajte nas.

Povpraševanje