Darilni paket zeliščnega čaja (50g) in mazila (50 ali 80ml)

17,00

Spodaj lahko kombinirate med našimi štirimi najbolj priljubljenimi čajnimi vrečkami in dvema zeliščnima maziloma, s katerimi boste presenetili svoje najdražje. Izbrana izdelka, bomo zapakirali v darilni paket, kot ga vidite na sliki in posali na vaš dom.

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Darilni paket zeliščnega čaja (50g) in mazila (50 ali 80ml)

Čaj je naravna zdrava pijača, katero je priporočljivo piti preko celega dneva. Simbolizira dobro počutje, zdravje. Pijemo ga ob različnih priložnostih, zlasti pa ko se nam pojavijo zdravstvene težave, saj imajo veliko blagodejnih učinkov.
Čaji za pitje preko dneva so navadno dobrega okusa, medtem ko so čajni napitki za blaženje nastajajočih težav grenki. Vzemimo si čas zase in za prijatelje ter skupaj popimo skodelico toplega ali pa ohlajenega čaja.

Mazila so narejena po tradicionalnem postopku. Le te vsebujejo različna hladno stiskana olja, kokosovo maslo, palmino olje, eterična olja, vosek ter izvlečke rastlin, katere dajo mazilu svojo vrednost. Mazila uporabljamo za aplikacijo na kožo. Z njimi lajšamo kožne težave, tako na površini kože kot v globini. Kožo naredijo mehko in jo tudi negujejo.

 

 

Dodatne informacije

Čaji

Družinski čaj, Čaj čistec, Čaj dihalček, Čaj želodček

Mazila

Kostanjevo mazilo, Ognjičevo mazilo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Darilni paket zeliščnega čaja (50g) in mazila (50 ali 80ml)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Title

Go to Top