Z letošnjim letom bomo enkrat mesečno izvajali najrazličnejša predavanja ali praktične delavnice za ohranjanje našega zdravja. Zdravje je namreč v vaših rokah, le poslušati se je potrebno.

Za začetek bomo izvedli delavnico na temo REFLEKSNE MASAŽE STOPAL za domačo uporabo. Spoznali boste moč zdravilnega dotika rok, namreč nobena aparatura tega ne more nadomestiti. Refleksna masaža stopal je zelo učinkovita metoda samozdravljenja, saj aktivira celoten naš sistem, aktivira zdravilno moč telesa, poveča našo življensko energijo, poveže naš DUH, DUŠO IN TELO. Pomaga zmanjševati stres, razstruplja telo, zmanjša bolečine, krepi imunski sistem, razstruplja, izboljšuje prebavo ter ima še veliko drugih blagodejnih učinkov. Kar je tudi zelo pomembno je to, da z masažo (dotikom) družinskih članov ali katerih koli drugih oseb ponovno vzpostavimo izgubljeni kontakt in povezanost.

Program delavnice:

  • zgodovina refleksne masaže stopal (RMS)
  • učinki RMS
  • osnove RMS
  • spoznavanje refleksnih con na stopalu z pomočjo projekcije in zemljevida
  • masažne tehnike
  • praktični del

refleksna masaza stopal

Masažo se izvaja v paru!

Predznanja ne potrebujete, potrebujete pa dobro voljo in željo po zdravem in aktivnem življenju, brez bolečin in uporabe zdravil.

Delavnico bomo izvedli na Zeliščni kmetiji Rogelja v soboto 15.02.2020 med 16-20 h.
Med odmorom se bomo okrepčali z domačim čajem, zeliščnim namazom, piškotki in likerji.
Delavnico bo vodila strokovno usposobljena medicinska sestra, refleksoterapevtka in maserka Magda Rogelja.

Cena delavnice znaša 25€ (končna cena – nismo davčni zavezanci)

Obvezne so predčasne prijave ter delno ali celotno predplačilo, saj iz izkušenj tako zagotovimo, da bo prijavljeni prišel in nebo odvzel mesta drugim, ki bi si želeli priti. Število mest je omejeno na 15.

Prijavite se na tej
Več o refleksni masaži stopal.