Naturopatsko zeliščni center

Rogelja

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Masaže

Posuere ante netus penatibus tortor euismod pharetra sit

Naturopatski pregledi

Posuere ante netus penatibus tortor euismod pharetra sit

Trgovina

Posuere ante netus penatibus tortor euismod pharetra sit

Naturopat-in-iridolog-Magda-3-1200x693

The combination of nature and science.

Strastna zeliščarka, maserka in naturopatinja Magda, bo za vaše zdravje in počutje poskrbela celovito, naravno in učinkovito!

Najbolj priljubljeno

Izdelki, ki jih preprosto morate imeti

Lokalna pridelava

Celoten proces pridelave in predelave vseh naših proizvodov poteka izključno doma, v lokalnem in domačem okolju, na zasebnih površinah. Obdelava njiv – sajenje – obiranje – sušenje – pakiranje.

Ročna žetev

Naša ponudba izdelkov je butična, ne-serijska in specifična, kar pomeni, da izdelke z veliko mero previdnosti in natančnosti, sejemo, obiramo in pakiramo izključno ročno, po družinski tradiciji.

Brez aditivov

Naši izdelki ne vsebujejo aditivov, barvil, sladil ali kakršnihkoli drugih umetnih substanc. Izdelki so 100% naravni z ustreznimi elaborati in inšpektorskimi pregledi.

Kje nas najdete?

Nahajamo se v majhni, a čudoviti kraški vasici Vojščica, nedaleč stran od italijanske meje na zahodnem delu Slovenije. Strast po naravi, zdravju, dobremu počutju in gostoljubnosti so že trdno zakoreninjene vrline naših dedov, ki se iz generacije v generacijo ohranjajo v naših srcih in družinski tradiciji.

“A person who finds a herb has found a cure.”

Izdelki v akciji

Kaj o nas menijo drugi?

Scroll to Top
0