V tem tednu se vam oglašamo s koristnim nasvetom o okrepitvi imunskega sistema.

Veliko ljudi okrog nas je prehlajenih, kašlja, kiha, se slabo počuti. Zelo težko se je izogniti okužbam, zlasti če smo preutrujeni, pod stresom, v preveč zaprtih prostorih, imamo premalo gibanja, kronična obolenja in podobno.

Kljub temu lahko sami veliko pripomoremo k preprečitvi razvoja bolezni in možnosti da ostanemo zdravi. Pomembna je tudi zdrava in pravilna prehrana. V črevesju imamo namreč 80% imunskega sistema. Če to deluje pravilno, se zmanjša možnost najrazličnejših obolenj.

Zjutraj ko vstanete se je dobro popiti kozarec vroče vode ter izvajanje tapkanja po celem telesu. Z tem čistimo in aktiviramo telo v celoti ter življenjsko energijo.

Ko se nahajate na javnih prostorih, je dobro da imate v torbici razkužilo za roke. Med drugimi je dober hidrolat žajblja, kateremu lahko dodate še malo alkohola.

Učinkovito je, da si pod nos namažete mastno mazilo OGNJIČ. Na njem se bojo zaustavljali virusi in bakterije, ter se bo vnos le teh v telo zmanjšal. V primeru daljšega zaustavljanja v množici ljudi, si mazilo večkrat obrišemo z papirnatim robcem ter ponovno namažemo
Priporočamo vam uporabo GRENČICE kot preventiva, v primeru začetnih znakov prehlada pa tinkturo AMERIŠKI SLAMNIK.
Za dodatne informacije v primeru težav nas lahko kontaktirate, obiščete ali nam prek spletne pošte postvite dodatna vprašanja

ZDRAVJE JE V TVOJIH ROKAH, SAMO POSLUŠATI SE MORAŠ!
Preverite tudi bližajoči se dogodek na Zeliščni kmetiji Rogelja