Koža je naš največji organ in je zelo izpostavljena zunanjim vplivom, tako mrazu, suhemu zraku, vročini, klimatskim spremembam in drugim dejavnikom. V normalnem stanju ščiti naše telo pred vdori bakterij in virusov v telo, vzdržuje normalno telesno temperaturo in ščiti organe. Kadar koža ne opravlja pravilno svoje funkcije postane srbeča, suha , hrapava, se lušči, pojavijo se razpoke. Dobimo neprijeten občutek zategovanja.

Za preprečevanje takih težav, vam na naši kmetiji priporočamo uporabo Ognjičevega mazila z kombinacijo uporabe hidrolata Kraškega šetraja.

Ognjičevo mazilo deluje negovalno, preprečuje izsušitev kože, protibakterijsko, pomirja in ščiti pred zunanjimi škodljivimi vplivi.

V kombinaciji z uporabo hidrolata Kraškega šetraja se ti učinki še podvojijo ter kožo še dodatno navlažijo.

Hidrolat v dlani rahlo vmešamo skupaj z ognjičevim mazilom. Dobimo hidratantno zmes ter jo narahlo vmasiramo na poškodovane dele kože ali jo uporabimopreventivo in z tem zaščitimo našo kožo.

Tako ognjičevo mazilo kot hidrolat ali hidratantni pripravek lahko uporabljajo celotna populacija ljudi (dojenčki, otroci, odrasli…).

ognjicevo mazilo
Zanima me
ognjicevo mazilo
Zanima me

Koda: otvoritvenipopust20