Masaže

Masaža je primerna za vsakogar, ki si želi boljšega zdravja, počutja, odpravljanja bolečin, razvajanja in notranjega miru. Masaža pomaga ko ste pod stresom, ko imate bolečine bodisi znanega ali neznanega izvora, ko ste napeti ter soočeni z vsakodnevnimi težavami in obveznostmi. Poleg tega masaža krepi imunski sistem, izboljšuje sklepno gibljivost, pospeši cirkulacijo krvi v telesu, razstruplja, povečuje življenjsko energijo, pomaga pri hitrejši regeneraciji po naporih in zmanjšuje maščobne celice.

In ni boljšega zdravila kot pobegniti od vsakdana in se prepustiti rokam strokovnjakom. Pri nas nudimo celo paleto različnih vrst masaž, od sprostitvenih, terapevtskih, energetskih pa do refleksne masaže stopal in limfne drenaže. Med njimi je tudi energetska masaža, ki je kraljica med masažami.

Posameznik je obravnavan celostno tako na fizičnem, psihičnem in energetskem nivoju. Vse masaže izvajamo tako, da so prilagojene posamezniku in njegovim željam.

terapevtske masaze

Terapevtske
masaže

Izbirate lahko med terapevtsko masažo, masažo z uporabo različnih tehnik, švedsko (klasično) masažo ter protiboločenisko in terapevtsko masažo celega telesa.

Preberi več
antistresne masaze

Antistresne
masaže

Nudimo vam antistresno poživljajočo masažo hrbta, glave in stopal, sprostitveno masažo, lifting obraza in dekolteja ter masažo z zeliščnimi šopki.

Preberi več
refleksna masaza stopal

Refleksna masaža stopal

Gre za starodavno in naravno obliko masaže, kjer s pritiskom in masažo refleksnih con na stopalih dosežemo veliko blagodejnih učinkov na telo.

Preberi več
pedikura

Pedikura
(klasična, medicinska)

Noge nosijo celo naše telo, vendar jim posvečamo le malo pozornosti. Šele ko začnemo imeti težave z njimi, se zavemo koliko nam pomenijo.

Preberi več
limfna drenaza

Razstrupljevalne
masaže

Delujejo blagodejno tako na fizičnem, čustvenem kot na psihičnem nivoju. Sproščajo napetosti, delujejo antistresno, protibolečinsko in pomirjevalno.

Preberi več
anticelulitne masaze

Anticelulitne
masaže

Terapijo določimo glede na potrebe in želje posamezne stranke. Nudimo kavitacijo, vakuumsko masažo, bodywrapping ter limfno drenažo.

Preberi več

Želite odpraviti bolečine, izboljšati počutje in se razvajati?

Rezervacija termina