Kavitacija in vakuumska masaža

Je najučinkovitejša ne invazivna metoda za odpravljanje zahtevnih celulitnih stanj in maščobnih oblog. Pri kavitaciji pod vplivom nizkofrekvenčnega ultrazvočnega valovanja se sprosti toplota, katera razbije povečane maščobne celice v podkožju. Te je nato potrebno z pomočjo vakumske masaže aktivirati in odpraviti iz telesa.

Vakuumsko terapijo izvedemo z anti – celulitnimi ventuzami, ko dosežemo periferno cirkulcijo, napeto in učvrščeno kožo in izločanje strupov. Rezultati kavitacije in vakumske masaže so vidni v zelo kratkem času. Pred in po terapiji je potrebno zaužiti večjo količino tople vode (2-3 l) ter biti telesno aktivni. S tem pripomoremo k hitrejšemu izločanju maščob iz telesa in učinku same terapije.

Vsako stranko obravnavamo individualno. Terapijo določimo glede na potrebe in želje posamezne stranke.

TRAJANJE: 40 min

Cena: 28 EUR
Rezerviraj termin
Darilni bon

TRAJANJE: 60 min

Cena: 38 EUR
Rezerviraj termin
Darilni bon

Kavitacija, bodywrapping in limfna drenaža

Je najučinkovitejša ne invazivna metoda za odpravljanje zahtevnih celulitnih stanj in maščobnih oblog. Pri kavitaciji se pod vplivom nizkofrekvenčnega ultrazvočnega valovanja sprošča toplota, katera razbije povečane maščobne celice v podkožju. Te nato s pomočjo bodywrappinga in strojne limfne drenaže aktiviramo in odpravimo iz telesa.

Najprej izvedemo kavitacijo, na za to določenem mestu, nato predel namažemo z anti – celulitno kremo, ter ga zavijemo v folijo (bodywrapping). Pri tem se začne sproščati toplota, katera povzroči razgradnjo maščob v celicah. S pomočjo strojne limfne drenaže, kje se toploto še nekoliko doda, pa aktiviramo limfni sistem in s tem odstranjevanje no novo nastalih produktov. Je bistvenega pomena pri razstrupljanju telesa, odvajanju vode in odpadnih snovi.

Terapija je namenjena odstranjevanju celulita in pomarančaste kože. Izboljšuje napetost kože in tonus kože. Rezultati pri izvajanju vseh treh načinov so vidni v zelo kratkem času. Za trajnejši uspeh pa je potrebno 8 -12 terapij / 1 x tedensko.

Pred in po terapiji je potrebno zaužiti večjo količino tople vode (2-3 l) ter biti telesno aktivni. S tem pripomoremo k hitrejšemu izločanju maščob iz telesa in učinku same terapije Vsako stranko obravnavamo individualno. Terapijo določimo glede na potrebe in želje posamezne stranke.

TRAJANJE: 60 min

Cena: 38 EUR
Rezerviraj termin
Darilni bon

Želite odpraviti bolečine, izboljšati počutje in se razvajati?

Rezervacija termina