Antistresna poživljajoča masaža (hrbet, glava, stopala)

Antistresna masaža je namenjena regeneraciji celega telesa, predvsem pa predelom, kateri so najbolj občutljivi na stres. To so hrbet, glava in stopala.
Masažo izvajamo z masažnim oljem, ki vsebuje eterična olja s pomirjevalnimi učinkovinami, včasih pa tudi z olji ki dvigajo našo energijo.

Pomaga pri živčni in psihični preobremenjenosti, razdražljivosti, nespečnosti, bolečih in napetih mišicah, glavobolih, ipd.

Ker živimo v času, kateri od nas zahteva maksimalno pripravljenost in 100% uspešnost je anitstresna masaža priporočljiva za vsakega izmed nas, tudi za nosečnice.

TRAJANJE: 60 min

Cena: 35 eur
Rezerviraj termin
Darilni bon

Masaža s zeliščnimi šopki

Masaža z zeliščnimi šopki je nekaj stoletij stara azijska tehnika masaže, ki se uporablja pri terapevtskih, lepotnih in sproščujočih tretmajih. Masažo začnemo najprej z utiranjem masažnega olja, katero je obogateno z cvetom šentjanževke in eteričnim oljem izbranim glede na psihično in fizično stanje stranke.

Šopki so sestavljeni iz naših različnih zdravilnih zelišč. S toplim oljem se učinek zelišč razširi po telesu. Šopke in masažo prilagodimo posamezniku in njegovi koži. Celostna terapija pripomore k zmanjševanju bolečin, sprostitvi telesa in duha. Zelo blagodejno in zdravilno pa deluje tudi na kožo, saj jo čisti, razstruplja, pomlaja in ji podari čudovit zdrav sijaj.

Tako kot vse druge masaže tudi masažo z zeliščnimi šopki pričnemo z zvočno terapijo. Ta sprošča in naše telo privede do ravnotežja, tako na čustvenem , mentalnem, kot fizičnem nivoju.

TRAJANJE: 40 min

Cena: 32 eur
Rezerviraj termin
Darilni bon

TRAJANJE: 60 min

Cena: 40 eur
Rezerviraj termin
Darilni bon

Sprostitvena masaža (obraz, glava, dekolte)

Pri izvajanju masaže obraza, glave in dekolteja dosežemo izredno sprostitev tako na fizičnem, čustvenem kot na psihičnem nivoju. Pomaga pri težavah z tesnobo, napetostjo, stresu, nespečnosti, razdražljivosti, koncentracijo. Učinkovita je pri prekrvavitvi kože težavah s sinusi, krepitvi lasišča, ipd.

Izvaja se učinkovita tehnika pritiska na akupunkturne točke, glajenje in gnetenje meridijanov. Masiramo lahko z masažnim oljem ali pa brez.

Ker živimo v času, kateri od nas zahteva maksimalno pripravljenost in 100% uspešnost je masaža glave je priporočljiva za vsakega med nas, tudi za nosečnice.

TRAJANJE: 30 min

Cena: 27 eur
Rezerviraj termin
Darilni bon

Lifting obraza in dekolteja

Za doseganje lepšega in boljšega izgleda vašega obraza, vam priporočamo poleg ročne masaže obraza tudi masažo z ultrazvokom ter vakumsko masažo. Izvaja se 100% naravna metoda, pri kateri se učvrsti obrazne mišice in mišice dekolteja. Zmanjšajo se obrazne gubice, koža postane napeta in čvrsta. Iz obraza izgine napetost in koža postane sijoča.

Pri izvajanju masaže obraza in dekolteja dosežemo izredno sprostitev tako na fizičnem, čustvenem kot na psihičnem nivoju. Pomaga pri težavah z tesnobo, napetostjo, stresu, nespečnosti, razdražljivosti, koncentracijo. Učinkovita je pri prekrvavitvi kože, težavah s sinusi, krepitvi lasišča, ipd.

Izvaja se učinkovita tehnika pritiska na akupunkturne točke, glajenje in gnetenje meridijanov. Masiramo lahko z masažnim oljem ali pa brez. Po končanem prvem sprostitvenem delu masaže uporabimo še ultrazvočno in vakumsko masažo.

TRAJANJE: 30 min

Cena: 25 eur
Rezerviraj termin
Darilni bon

Želite odpraviti bolečine, izboljšati počutje in se razvajati?

Rezervacija termina