Ročna limfna drenaža

Limfna drenaža je posebna masažna tehnika, kjer z blagimi prijemi in masažo aktiviramo in spodbudimo delovanje limfnega sistema. Le ta je bistvenega pomena pri razstrupljanju telesa, odvajanju vode in odpadnih snovi. Ker pa ne zagotavlja krvnega obtoka, ga je potrebno aktivirati bodisi ročno, bodisi z strojem in ga preko bezgavk preusmeriti v krvni obtok in z tem iz telesa.

Zaradi sodobnega načina življenja (hrana, stres, obleke, pomankanje časa, ipd.) je naš limfni sistem blokiran in s tem ima bolezen v našem telesu prosto pot. Limfno drenažo priporočamo po operativni odstranitvi bezgavk, kemoterapiji ali obsevanju, slabem imunskem sistemu, kroničnih obolenjih, kot sta revma, revmatoidni artritis, kronova bolezen in številna druga obolenja.

Deluje blagodejno tako na fizičnem, čustvenem kot na psihičnem nivoju, sprošča napetosti, deluje anti – stresno, protibolečinsko, pomirja in hkrati aktivira našo življenjsko energijo. Ker živimo v času, kateri od nas zahteva maksimalno pripravljenost in 100% uspešnost je limfna drenaža priporočljiva za vsakogar.

TRAJANJE: 30 min

Cena: 22 EUR
Rezerviraj termin
Darilni bon

TRAJANJE: 60 min

Cena: 38 EUR
Rezerviraj termin
Darilni bon

Strojna limfna drenaža

Strojna limfna drenaža se od ročne razlikuje v tem, da se izvaja drenaža z pomočjo stroja (pressoterapija). Le ta izvaja izmenično blago stiskanje in popuščanje na predelu rok nog in trebuha. Je bistvenega pomena pri razstrupljanju telesa, odvajanju vode in odpadnih snovi. Ker pa nima lastnega krvnega otoka ga je potrebno bodisi ročno, bodisi z strojem aktivirati in ga preko bezgavk preusmeriti v krvni obtok in z tem iz telesa.

Zaradi sodobnega načina življenja (hrana, stres, obleke, pomankanje časa, ipd.) je naš limfni sistem blokiran in s tem ima bolezen v našem telesu prosto pot. Priporočamo jo pri operativni odstranitvi bezgavk, kemoterapiji ali obsevanju, slabem imunskem sistemu, kroničnih obolenjih, kot sta revma, revmatoidni artritis, kronova bolezen in številna druga obolenja.

Deluje blagodejno tako na fizičnem, čustvenem kot na psihičnem nivoju, sproščujoča napetosti, deluje anti – stresno, protibolečinsko, pomirja in hkrati aktivira našo življenjsko energijo. Ker živimo v času, kateri od nas zahteva maksimalno pripravljenost in 100% uspešnost je limfna drenaža priporočljiva za vsakogar

TRAJANJE: 45 min

Cena: 28 EUR
Rezerviraj termin
Darilni bon

Želite odpraviti bolečine, izboljšati počutje in se razvajati?

Rezervirajte termin