Vaša mnenja o nas

Že od nekdaj se borim s slabokrvnostjo. Tudi v nosečnosti ni bilo nič drugače: že na začetku nosečnosti sem imela nizke vsebnosti hemoglobina, kar pa se je s časom samo še stopnjevalo. Jemati sem začela sirup, ki naj bi te vsebnosti dvignil, pazila na prehrano, vendar ni bilo nič boljše, dokler nisem svojih težav zaupala Magdi, ki mi je svetovala uživanje koprivine tinkture. Že po par tednih jemanja so vsebnosti hemoglobina začele naraščati, tako da sem z jemanjem nadaljevala vse do poroda. Z izdelkom in seveda rezultatom jemanja sem bila več kot zadovoljna, vsebnosti hemoglobina so po dolgem času začele ponovno naraščati. Izdelek toplo priporočam, Magda pa mi je s svojimi nasveti že neštetokrat pomagala.

Nina

Magda je prijazna gostoljubna gospa, izredna maserka in zeliščarka. Veliko nasvetov in izdelkov iz kraških zelišč. Priporočam obisk. Zelo boste zadovoljni z obiskom zeliščne kmetije, njenimi izdelki ali masažo, seveda po predhodnem dogovoru.

Matej

Že samo ob prihodu k tebi Magda, se človek bolje počuti. Te energije, ki jih začutiš pri tebi. Ja to bo to! In s teboj je dan veliko manj stresen. Masaža mi pomaga. Zaradi službe me predvsem zgornji del hrbta, vrata in rok večkrat boli. Tvoji sproščujoči prijemi, gnetenje in drgnjenje sprostijo krčevitost, odpravijo vozle in regenerirajo mišice ter telo. Na koncu se počutim kot prerojena. Magda si pravi sonček.

Andreja

Zelo sem bila presenečena nad tem, da jim poleg redne zaposlitve uspe voditi takšno kmetijo. Dobila sem občutek, da vse to zmorejo, ker so povezani med seboj, z naravo in popolnoma predani svojemu delu, z željo pomagati ljudem na poti k zdravju. Iskrena hvala za vse in še veliko uspehov pri uresničitvi zastavljenih ciljev.

Liljana

Ameriški slamnik od Magde meni pomaga, da mi zviša odpornost. Pomaga predvsem ko čutiš začetne znake viroze, kašlja, slabega počutja, oslabelosti ali bolečine v mišicah. V fazi bolezni skrajša zdravljenje in telo se hitreje pobere. Ubičajno ga uporabljam predvsem preventivno proti respiratornim boleznim.