Ste se mogoče znašli v čustvenih stiskah kot so jeza, žalost, strah, izguba poguma, veselja do življenja, negotovost, nemir ali nespečnost? V položaju kjer ne vidite izhoda, občutek nenehne krivde, nemoči, da vas nihče ne razume?

Pri nas vam poskušamo z pomočjo svetovanja zmanjšati težave na čustvenem nivoju, vrniti energijo in voljo do življenja. Poleg individualnega pogovora, svetovanje glede prehrane, uporabe zeliščnih pripravkov, izvajanja samomasaže in aurikuloterapije, vam pripravimo personalizirano mešanico BACHOVIH kapljic.

Bachove kapljice so kot sončni žarek kater posveti v vaše življenje.

Bahove kapljice

Bahove kapljice

So naravne in učinkovito sredstvo pri čustvenih stiskah, so preproste za uporabo in brez stranskih učinkov. Primerne so tudi za starejše in otroke (Ne vsebujejo alkohola), kateri se velikokrat znajdejo v čustvenih stiskah ter za živali.

Nimajo stranskih učinkov in se jih ne more predozirat. Odlično se dopolnjujejo k klasičnemu zdravljenju.
V naše veselje dobimo zelo veliko pozitivnih odzivov naših uporabnikov.

V primeru, da imate podobne težave kot so napisane v začetku, vam svetujemo da nas kontaktirate in si tako olajšate življenje. Lahko nas osebno obiščete ali nam prek spletne pošte posredujete težave in vam pripravimo vašo osebno mešanico.

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.