Izvirne igre – Teambuildingi

V Naturopatsko zeliščnem centru se zavedamo, da je kombinacija timskega dela, druženja, sodelovanja in zabave ključnega pomena, ko govorimo o produktivnosti in dobri klimi pripadnikov neke skupine, zaposlenih, prijateljev, ipd. Ko temu dodamo še učenje, postane vse skupaj popolno! Preverite prednosti, ki jih prinašajo teambuildingi.
V Naturopatsko zeliščnem centru smo pripravili program zelo zanimivih, zabavnih in poučnih teambuiling iger, skozi katere bodo udeleženci spoznavali zdravilna zelišča, Kras in še mnogo več. Vabimo vas torej, da se nam pridružite ter v približno 2. urah, kolikor so igre predvidene, svoje zaposlene, skupino ali prijatelje razvedrite na najboljši možen način.
Menimo, da je v vse bolj stresnem in nezdravem način življenja (predvsem iz prehranskega vidika), ključnega pomena, da vsakdo pozna osnove pozitivnih učinkovin zelišč, s katerimi si lahko na naraven in zdrav način kadarkoli pomaga sam, podobno kot so to tradicionalno počeli že pred tisočletji.
 
Ker se zavedamo, da je poslušanje strokovnih in pogosto dolgih predavanj naporno, vam želimo znanje predati na prav poseben (zgoraj opisan) igriv in zabaven način, kjer sta timsko delo in zabava ključnega pomena.

Poglejmo si kako izgleda program:

Pričnemo z Magdinim pozdravom in degustacijo (sokovi, čaji, likerji in žganja) ter krajšo prezentacijo centra (kmetije) in zeliščarstva.
Razdelimo se v več majših skupinic.
Primer aktivnosti 1: Vsaka skupinica prejme seznam različnih rastlin, ki jih mora v omejenm času nabrati v zeliščnem vrtu. V nadaljevanju Magda preveri ali so bila nabrana zelišča ustrezna in skupinicam podeli točke.
Primer aktivnosti 2: Vsaka skupinica za čim več nabranih rastlin iz prve aktivnosti skuša prepoznati njihove (tradicionalne) učinkovine/lastnosti, ki pozitivno vplivajo na zdravje. Na podlagi ustreznih odgovorov Magda podeli točke, ki se akumulirajo s prejšnjimi.
Primer aktivnosti 3: Pri tej aktivnosti bo šlo bodisi za (1) prepoznavanje različnih okusov zeliščnih sladoledov ali (2) prepoznavanje sestavin prigrizkov, namazov, ipd. ki so del redne degustacije na naši kmetiji. Točke za pravilne odgovore se akumulirajo s prejšnjimi.
Primer aktivnosti 4: Izdelava metinega sirupa (mini delavnica)
Primer aktivnosti 5: Izdelava zeliščnega namaza (mini delavnica)
Opombe: Aktivnosti izvirnih iger sproti posodabljamo in dopolnjujemo. Člani zmagovalne skupinice prejmejo simbolične nagrade. Izvirne igre lahko kombinirate z ostalimi aktivnostmi, ki jih v centru še ponujamo (po dogovoru)

TRAJANJE: 2 h

Cena:
po dogovoru
Min. število oseb za izvedbo izvirne igre je 10

VKLJUČENO

Uvodni aperitiv, predstavitev centra (kmetije), najmanj 4 aktivnosti izvirnih iger, materiali in sestavine za izvedbo aktivnosti

NAČIN PLAČILA

Za skupine nad 10 oseb je zaželeno plačilo v naprej – TRR. Sprejemamo tudi plačilne kartice.

IZVAJANJE

April – Oktober
Scroll to Top
0