Skrb za telo

V naturopatsko zeliščnem centru vam z različnimi masažnimi tehnikami in znanjem zagotavljamo celostno skrb za vaše telo.

Masažne tehnike ki jih izvajamo so učinkovito preventino sredstvo za sprostitev telesa in uma, odpravljanje stresa in bolečin, doseganje boljših športnih rezultatov, ohranjanje zdravja, vzpostavljanja ravnovesja v telesu, preprečevanja poškodb ipd.

Z masažnimi tehnikami prav tako poskrbimo za nego kože, lajšanje živčne napetosti, sproščanje mišic in sklepov ter izboljšanje krvnega obtoka. Najpomembnejše pri tem pa je, da vam masaža omogoča globlji stik s samim seboj in čas, posvečen le vam.

Frekvenca izvajanja posameznih masaženih tehnik (masaž) je individualno vprašanje, odvisno od potreb, težav in ciljev vsakega posameznika. Dolgoročni cilj, pa je običajno dosežen le z vztrajnostjo. Zagotovo, pa si naše telo, ki nam služi vsak dan, zasluži pogostejšo sprostitev in razvajanje.

Masaže

Izbirate lahko med terapevtsko masažo, energetsko (TUI-NA) masažo, švedsko (klasično) masažo ter energetsko terapevtsko masažo celotnega telesa.

Ročna limfna drenaža

Ročna limfna drenaža oz. masaža je metoda ročnega stimuliranja našega limfnega sistema.

Refleksna masaža stopal

Refleksna masaža stopal ali refleksoterapija je starodavna in naravna oblika masaže.

Aurikuloterapija

Aurikuloterapija je del tradicionalne kitajske medicine in ima pomembno vlogo pri doseganju celovitega zdravja.

Tehnike za uravnavanje mišic

ehniko uravnavanja mišic izvajamo zaradi mišične oslabelosti oz. oslabelosti posameznih organov (glede na to kateremu organu mišica pripada).

Pedikura (klasična, medicinska)

Pedikura je postopek nege stopal. Pri tem uporabljamo temu namenjene medicinske pripomočke. Poznamo dve vrsti pedikure; klasična in medicinska.

Scroll to Top
0