Aktivnosti

Se po Krasu potikate? Bi Kras želeli obiskati? Bi radi doživeli nekaj pristnega, lokalnega in domačega?
Morda iščete razvedrilo za vaše zaposlene, vašo družino ali prijatelje?
Ste željni novega zeliščnega znanja?
Potrebujete zgolj zdravstveni nasvet?
Imate težave z bolečinami, otrdelost sklepov in drugimi zdravstvenimi težavami?
Vas morda zanima še kaj drugega?

Na Zeliščni Kmetiji Rogelja so vrata vedno na stežaj odprta in vedno ste dobrodošli! Za vas skrbno pripravljamo najrazličnejše aktivnosti in programe, ki v večji meri temeljijo na zeliščarstvu in masažah. Ni pa to pogoj. Za vas, po želji (z usposobljenim vodnikom) organiziramo tudi vodene turistične ture, kjer spoznavate edinstveni Spodnji Kras (zgodovino, atraktivnosti, dogodke, ipd.). Sodelujemo tudi s številnimi lokalnimi partnerji, ki jih lahko v sklopu obiska naše kmetije vključimo v program (kosila na osmicah, lokalni rokodelci, čebelarji, ogledi atraktivnosti, ipd.)

Kaj lahko torej pri nas počnete?

Teambuildingi

Na igriv in zabaven način (preko izvirnih družabnih iger) spoznavate zeliščarstvo in rastline.

Preberi več

Delavnice

Udeležba na najrazličnejših zeliščnih delavnicah (postopki priprave izdelkov, priprava zeliščnih jedi, ipd.).

Preberi več

Predavanja

Prisluhnite strokovnim in posvetovalnim predavanjem na temo naravnega zdravilstva, samo pomoči in masaž.

Preberi več

Degustacije

Uživate lahko v degustacijah najrazličnejših hišnih produktov.

Preberi več

Ture po Krasu

Preko vodene ture z usposobljenim turističnim vodnikom spoznavate lepote Krasa.

Preberi več

Sprehod med zeliščnimi vrtovi

Se sprehodite med zeliščnimi vrtovi.

Preberi več

Lokalna kosila in večerje

Obisk lokalnega ponudnika (osmice, gostilne,…).

Preberi več
čebelar

Obisk lokalnih partnerjev/ponudnikov

V bližnji okolici so prisotni še drugi – najrazličnejši lokalni ponudniki.

Preberi več

Vse zgoraj omenjene aktivnosti in obiske pripravljamo glede na specifično povpraševanje oz. vnaprejšnjo najavo – pišite nam povpraševanje. Ker se zavedamo, da je danes ključnega pomena fleksibilnost, smo vašim željam in potrebam povsem prilagodljivi. Fiksnih programov zato običajno ne pripravljamo, pač pa se za posameznem program, trajanje, aktivnosti in ceno dogovorimo spotoma. Za oporo pri izbiri aktivnosti oz. sestavi vašega doživetja pri nas objavljamo cenik posameznih aktivnosti.

POMEMBNO!
Vse aktivnosti, razen ogledov zeliščnih vrtov (od sredine maja do septembra) izvajamo v vseh letnih časih (tudi med vikendi).  Aktivnosti običajno ne izvajamo na državne praznike, razen izjemoma.
V primeru, da bi program trajal več kot en dan lahko za vas uredimo tudi prenočišče v bližnjem kraju in prehrano, pri katerem od sodelujočih lokalnih partnerjev.
Za zeliščne delavnice in predavanja, ˝teambuildinge˝ in vodene ture po Krasu, prosimo za najavo vsaj teden dni pred izvedbo. Za degustacije, posvetovalni obisk kmetije, ogled zeliščnih vrtov, nakup izdelkov in masaže pa vsaj 5 dni prej.
Po tem ko si ogledate cenike in ponudbo ter se odločite za želen program nam pišite POVPRAŠEVANJE ter opredelite želen vrstni red aktivnosti. Predlagamo pa, da zaradi logistike in optimizacije časa vrstni red pripravimo mi.
Ob vsakem obisku Zeliščne kmetije Rogelja prejmete pijačo dobrodošlice po izbiri.
V kolikor se,  v sklopu vašega obiska odločite za izvedbo najmanj dveh opisanih aktivnosti pri nas (ob upoštevanju minimalnega števila oseb za posamezno aktivnost) prejmete dodaten 10% popust na celoten pavšalni znesek programa.