Aktivnosti

Aktivno in zdravo!

V naturopatsko zeliščnem centru Rogelja so vrata vedno na stežaj odprta. Našim gostom in strankam ponujano najrazličnejše aktivnosti in doživetja, ki se v večji meri povezujejo z zeliščarstvom in naravo. Sodelujemo tudi z drugimi lokalnimi ponudniki, ki jih lahko v sklopu obiska našega centra vključimo v program (kosila na osmicah, lokalni rokodelci, čebelarji, ogledi lokalnih znamenitosti, ipd.).

KAJ LAHKO POČNETE

Aktivnosti Rogelja

Strokovna in posvetovalna predavanja

Ste željni zelišarskega znanja, ki vam bo služilo pri osebnem razvoju, samopomoči ali pomoči drugim?

Obisk centra z degustacijo

Najpogosteje izveden in zaželjen dvourni obisk Naturopatsko zeliščnega centra za manjše in večje skupine poteka po spodnjem programu (možne so prilagoditve).

Izvirne igre - team buildingi

V naturopatsko zeliščnem centru se zavedamo, da je kombinacija timskega dela, druženja, sodelovanja in zabave ključnega pomena.

Frescouting

Zeliščno kulinarična pustolovščina se prične na naslovu našega zeliščnega centra, kjer vam bo družina na kratko predstavila svojo zgodbo, vam predala koordinate lokacije (zeliščnega vrta v naravi) in ključ za zaboj zeliščnih dobrot!

Delavnice

Ali iščete teoretično in praktično znanje o postopkih izdelave zeliščnih izdelkov in prigrizkov? Ali iščete teoretično in praktično znanje o samomasažah in drugih oblikah samopomoči?

POMEMBNO!

Vse zgornje aktivnosti in doživetja izvajamo zgolj na podlagi vašega povpraševanje oz. predhodne najave – pišite nam povpraševanje, ki ga opravite vsaj 5 dni pred izvedbo. Zavedamo se, da je danes ključnega pomena fleksibilnost, zato smo za vaše želje in potrebe povsem prilagodljivi. Fiksnih programov običajno ne pripravljamo, pač pa se za posameznem program, trajanje, aktivnosti in ceno dogovorimo spotoma.

Vse aktivnosti, razen izvirnih iger (teambuildingov) in doživetja Frescouting (od aprila do oktobra) izvajamo skozi vse leto (tudi med vikendi). Aktivnosti običajno ne izvajamo na državne praznike, razen izjemoma. V primeru, da bi program trajal več kot en dan lahko za vas uredimo tudi prenočišče in prehrano pri naših lokalnih partnerjih.

Scroll to Top
0