Ročna limfna drenaža

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

ROČNA LIMFNA DRENAŽA

Ročna limfna drenaža oz. masaža je metoda ročnega stimuliranja našega limfnega sistema, ki se nahaja pod kožo in je izrednega pomena za naše zdravje in ima pomembno funkcijo v našem telesu. Limnfi sistem sodeluje pri odstranjevanju toksinov, odmrlih celic, virusov in mikrobov iz telesa.

V primeru slabšega pretoka ali zastoja, se telo ne razstruplja in smo bolj dovzetni za slabo počutje in bolezni. Zaradi današnjega načina življenja bi limfno masažo potrebovali vsi, posebej pa tisti, ki imajo otekline, edeme, slabo cirkulacijo telesnih tekočin in tisti, ki so veliko bolni.

Pomaga osebam, katerim so bile v preteklosti odstranjene bezgavke, kajti tam se nahaja stičišče limfe, ki se nato izteče v krvni obtok in iz telesa. Namen limfne masaže je aktivirati limfo in z tem doseči razstrupljanje telesa.

Masaža se izvaja nežno in vedno v smeri srca. Učinki take masaže so zelo hitro vidni – pogosto v obliki intenzivnejšega odvajanja vode, zmanjševanja oteklin, manjši utrujenosti, povečani energiji in podobno.

Trajanje in cena masaže:

  • 60 min-45€
Rezervirajte svoj termin

Izpolnite obrazec

*Za potrditev termina vas bo naša ekipa kontaktirala.

Scroll to Top
0