Naturopatsko zeliščni center Rogelja

V naturopatsko-zeliščnem centru Rogelja se zeliščarstvu predano posvečamo že vse od leta 2006. Osnovni dejavnosti, so se hitro pridružile še druge – dopolnilne, kot so masaže in celostna naturopatija (naravna medicina), kar se med seboj tesno dopolnuje.  Vse dejavnosti družinskega podjetja vodi in izvaja licencirana naturopatinja, maserka in predana zeliščarka Magda Rogelja, ki je v zdravstvo vpeta že vse od svojega otroštva. Sprva kot medicinska sestra v bolnišnici, kasneje pa v domu za ostarele.

Kot pove: »Vedno sem čutila, da je moje poslanstvo pomagati drugim. Ta občutek v meni živi še danes.«. Magda Rogelja je na Vojščico sicer priženjenega iz Komna. V novem okolju je hitro prepoznala moč narave, v katero so bili tako ali drugače na novi kmetiji vpeti že prej. Pri dejavnosti jo tesno podpira svoja družina, mož Boris, sinova Tadej in Jani ter njegovi punci. Slednji skrbijo predvsem za administrativne, logistične, tehnične in turistične vidike naturopatsko-zeliščnega centra.

Nosilka dejavnosti Magda, je v letu 2019 pustila redno službo in se povsem predala svojim dejavnostim, produktom in strankam na domu. V letu 2023 je dokončala naturopatsko šolo pri ga. Eriki Brajnik (SAEKA) in prejela dve diplomi: Tradicionalni naturopat in holistični iridiolog. Kaj vse ponujamo in počnemo  v naturopatsko zeliščnem centru Rogelja si lahko ogledate v zavihkih glavnega menija te spletne strani. 

Vizija

V naturopatsko-zeliščnem centru Rogelja si prizadevamo izgraditi most med tradicionalno modrostjo narave in sodobnimi potrebami ljudi oz. izzivi sodobnega, hitrega in nezdravega življenjskega sloga. Naša vizija je utrditi se kot osrednji center za celostno zdravje in dobro počutje, kjer narava, strast in znanje sestavljajo srce naše ponudbe.

Misija

Smo družinsko podjetje, ki z naturoptaskimi pristopi, lastnimi produkti in znanjem skrbimo za dobrobit so-človeka. V središču našega delovanja je Magda Rogelja, licencirana naturopatinja, medicinska sestra in predana zeliščarka, ki jo neomajno podpira vsa svoja družina.

Naturopatsko zeliščni center v sliki ...

Scroll to Top
0