Aurikuloterapija

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Aurikuloterapija

Aurikuloterapija je del tradicionalne kitajske medicine in ima pomembno vlogo pri doseganju celovitega zdravja. Na ušesih se nahajajo številne akupunkturne točke celotnega telesa. Z aurikuloterapijo stimuliramo uho in s tem izboljšujemo energetski pretok, ki pomaga pri odpravljanju različnih težav. Točke na ušesu lahko stimuliramo ročno, z elektrostimulacijo ali z magnetki oziroma s semenki.

Bela ali rdeča lisa, ki nastane ob masaži, nakazuje blokado, ki je najpogosteje povezana z notranjim organom. Ker se uho nahaja v nesporedni bližini glave in s tem blizu centralnega živčnega sistema, se telo odzove hitro – posebej, ko so pri posamezniku prisotne čustvene težave in blokade. Na boleče mesto nalepimo semenke in jih tam pustimo od nekaj dni do enega tedna, hkrati, pa na točkah izvajamo dnevno masažo.

Trajanje in cena masaže:

35 min – 40€

Rezervirajte svoj termin

Izpolnite obrazec

 *Za potrditev termina vas bo naša ekipa kontaktirala.

Scroll to Top
0