Frescouting – Zeliščno kulinarična pustolovščina

Živimo z naravo in v takšen stilu radi tudi jemo! 🙂 Nedaleč od vasi, v značilni kraški dolini (vrtači), se sredi jase nahaja eden izmed naših najljubših zeliščnih vrtov. Tam, kjer spokojnost narave prekine le nežen zvok ptic, vetra ali drugih divjih živali, vas pričaka zaboj poln zeliščnih dobrot (prigrizkov) oz. Frescouting – zeliščno kulinarična pustolovščina. Seveda je tudi “jedilnica” povsem prilagojena naravnemu okolju.

POTEK PUSTOLOVŠČINE:

POTEK PUSTOLOVŠČINE: Zeliščno kulinarična pustolovščina se prične na naslovu našega zeliščnega centra, kjer vam bo družina na kratko predstavila svojo zgodbo, vam predala koordinate lokacije (zeliščnega vrta v naravi) in ključ za zaboj zeliščnih dobrot! Sedaj ste na vrsti vi, da vse skupaj odkrijete in uživate vaš dan! In ne skrbite, pešpot do cilja ne bo dolga. Če ji boste znali slediti, boste na cilj prispeli že v dobrih 15. minutah.

ZA KOGA JE PUSTOLOVŠČINA PRIMERNA?

  • zeliščna kulinarična pustolovščina je primerna za par ali družino z majhnimi otroci in za vaše štirinožne prijatelje 😉

NE POZABITE NA:

  • primerno pohodno obutev
  • telefon z mobilnim internetom in naloženo aplikacijo 

VEČ INFO:

  • med pohodom boste naleteli na najrazličnejšo kraško zapuščino in druge znamenitosti (vaški kal, vaška lokev, kraški suhi zid, kraško polje, ipd.)
  • z veseljem bomo z vami delili še druge zanimive namige (bližnjih) pešpoti, ponudnikov, ipd.

TRAJANJE: 2 h

Cena:

70 EUR

Min. število oseb za izvedbo izvirne igre je 2

VKLJUČENO

V zeliščnem centru: Uvodni aperitiv na Zeliščni kmetiji Rogelja, predstavitev kmetije, zdravilni nasveti. Na zeliščnem vrtu: Dve vrsti zeliščnih namazov, dve vrsti (slana in sladka) zeliščnih frtalj, dve vrsti zeliščnih piškotkov, zeliščni krekerji, domači drnjulov sok, voda in kruh Ob povratku: Zeliščna popotnica (presenečenje)

NAČIN PLAČILA

Za skupine nad 10 oseb je zaželeno plačilo v naprej – TRR. Sprejemamo tudi plačilne kartice.

IZVAJANJE

April – Oktober
Scroll to Top
0