Čaj Kopbejček

13.00

Čaj Kopbejček

 

grlo in dihlane poti

 

Čaj Kopbejček je mešanica izbranih zelišč, ki omogočajo podporo dihalnim potem. Kako pomemben je globok in krepak udih se zavemo, ko nam ta zbeži. Namenjen je vsem, ki želijo narediti kaj dobrega za svoje telo.

 

Neto količina: 100 g

V čajni mešanici so uravnotežena razmerja zelišč. Vsebuje trpotec in slez ki pomirjujoče delujeta na usta in grlo, lajšata draženje grla in žrela. Vsebuje islandski lišaj, ki blagodejno vpliva na dihalne poti. S svojimi lastnostmi zmanjšuje vnetje bronhijev in spodbujajo izkašljevanje.
Slez (korenina), koriander (plod), islandski lišaj (list), janež (plod), ptičja dresen (zel), plahtica(zel), melisa (list), kraški šetraj (zel), dobra misel (zel), majaron (zel), trpotec (list).
V 2 dl hladne vode dodamo ščepec namoka (vsebina v dodatni vrečki) ter pustimo namakati 6 – 8 ur, nato precedimo. Ločeno, v 4 dl umirjenega kropa dodamo 2. čajni žlički preostalih zelišč, pustimo 10 min in precedimo. Vse skupaj združimo. Čaj po požirkih pijemo 3-krat na dan po 1. skodelico (2 dl). Pripravek pijemo 3 tedne, nakar sledi teden dni premora. 1 vrečka zeliščnega čaja zadošča za približno 21 čajnih odmerkov po zgornjih navodilih.
Izdelek ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju ali preprečevanju bolezni. Izdelka ni ovrednotila Evropska agencija za zdravila ali Uprava za hrano in zdravila.
Dobro zaprto v temnem in suhem prostoru.
Na 100 ml napitka, pripravljenega po navodilih: Energijska vrednost 4 kJ (1 kcal); Vsebuje zanemarljive količine maščob, nasičenih maščob, ogljikovih hidratov, sladkorjev, beljakovin in soli.
Scroll to Top
0