Čaj Ledvičnik

13.00

Čaj Ledvičnik

 

sečila

 

Čaj Ledvičnik je mešanica izbranih zelišč, ki spodbujajo vitalnost sečil. Ljubi svoje telo, saj ne moreš skrbeti za nekaj kar sovražiš. Namenjen je vsem, ki želijo narediti kaj dobrega za svoje telo.

 

Neto količina: 100 g

V čaju so uravnotežena razmerja zelišč. Vsebuje brezo, ki spodbuja delovanje jeter, ledvic in črevesja. Ugodno vpliva na prebavo in pospešuje procese razstrupljanja telesa. Vsebuje ameriški slamnik, ki prispeva k ohranjanju zdravja spodnjih sečil.
Kopriva (list), rman (cvet), sladki pelin (zel), kraški šetraj (zel), breza (list), njivska preslica (list), ameriški slamnik (cvet).
V 6 dl umirjenega kropa dodamo 2 čajni žlički suhih zelišč, pustimo 10 minut in precedimo. Čaj po požirkih pijemo 3-krat na dan po 1. skodelico (2 dl). Pripravek pijemo 3 tedne, nakar sledi teden dni premora. 1 vrečka zeliščnega čaja zadošča za približno 21 čajnih odmerkov po zgornjih navodilih.
Izdelek ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju ali preprečevanju bolezni. Izdelka ni ovrednotila Evropska agencija za zdravila ali Uprava za hrano in zdravila.
Dobro zaprto v temnem in suhem prostoru.
Na 100 ml napitka, pripravljenega po navodilih: Energijska vrednost 4 kJ (1 kcal); Vsebuje zanemarljive količine maščob, nasičenih maščob, ogljikovih hidratov, sladkorjev, beljakovin in soli.
Scroll to Top
0