Pedikura

Pedikura je postopek nege stopal. Pri tem uporabljamo temu namenjene medicinske pripomočke. Poznamo dve vrsti pedikure; klasična in medicinska. Redna nega nog je eden izmed dejavnikov našega zdravja. Noge in stopala nosijo naše telo in so ob tem zelo obremenjena, še toliko bolj v primerih prekomerne teže. V primeru bolečih stopal zaradi vraščenih nohtov, kurjih očes, otiščancev, trde kože in podobno, nas posledično začnejo boleti gležnji, kolena, kolki in hrbet. Nog in stopal ne negujemo zgoj poleti, zaradi estetike, pač pa tudi jeseni in pozimi ko obujemo zaprta obuvala.

Klasična pedikura

Klasična pedikura je postopek, pri katerem s sterilnimi pripomočki odstranjujemo trdo kožo in strižemo nohte. Pred pričetkom natančno preučimo stopala, se pogovorimo o morebitnih zdravstvenih težavah in preverimo ali stranka uživa zdravila.

Na podlagi teh infomracij se odločimo, kateri tip pedikure bomo izvedli. Noge pred tretmajem namočimo v zeliščni kopeli, ob zaključku pa še zmasiramo.

Trajanje in cena masaže:

40 min – 24 €

Medicinska pedikura

Medicinska pedikura se razlikuje od klasične pedikure po tem, da se usmerja v problematiko stopal in nohtov na nogah. Klasična masaža vsebuje le standardno nego nog, medicinska pedikura, pa je postopek, pri katerem s sterilnimi pripomočki odstranjujemo kurja očesa, otiščance, vraščene nohte, glivične nohte in trdo kožo.

Pred pričetkom natančno preučimo stopala, se pogovorimo o morebitnih zdravstvenih težavah in preverimo ali stranka uživa zdravila. Na podlagi teh infomracij se odločimo, kateri tip pedikure bomo izvedli. Noge pred tretmajem namočimo v zeliščni kopeli, ob zaključku, pa zmasiramo z kostanjevim mazilom.

Trajanje in cena masaže:

40 min – 28 €

Rezervirajte svoj termin

Izpolnite obrazec

*Izberite vrsto pedikure in željeni termin. Za potrditev termina vas bo naša ekipa kontaktirala.

Scroll to Top
0