Ameriški slamnik tinktura (Echinacea purpurea)

9.00

Ameriški slamnik tinktura (Echinacea purpurea)

 

Prehransko dopolnilo

 

imunski sistem, čiščenje telesa, grlo in dihalne poti, sečila

 

Ameriški slamnik prispeva k pravilnemu delovanju obrambnega sistema telesa. Prispeva k ohranjanju zdravja spodnjih sečil. Blagodejno in prijetno deluje na grlo, žrelo in glasilke.

 

Neto količina: 100 ml

Ameriški slamnik (znanstveno ime Echinacea purpurea)  je med 60 in 180 cm visoka rastlina. Steblo je pokončno, razvejano, blago dlakavo ali golo. Listi so ovalni, šilasti in nazobčani. Cvetovi izstopajo po svoji značilno škrlatni barvi in lahko dosežejo dolžino do 3 cm. Tinktura je izdelana po tradicionalni metodi hladnega namoka iz katerega nastane ekstrakt, ki zagotavlja širok spekter učinkovin.
Izvleček korenin in cvetov ameriškega slamnika, tropinovo žganje (45% vol. alk.)
Zaužijemo 10 do 20 kapljic, 1 do 3-krat na dan, razredčeno v pol do 1 dl tekočine (vode). Pijemo 3 tedne. Uživanje oz. uporaba izdelka je enostavna. Zeliščne kapljice po predpisanih navodilih odmerimo (preštejemo) in popijemo z malo vode ali čaja.
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno hrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Za dodatne informacije ali nasvet se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Izdelek je močnejši od čaja, zato ga uživamo v manjših količinah. Ni primerno za otroke. Izdelek ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju ali preprečevanju bolezni. Izdelka ni ovrednotila Evropska agencija za zdravila ali Uprava za hrano in zdravila.
Dobro zaprto v temnem in suhem prostoru.
Scroll to Top
0