Čaj Dihalček

13.00

Čaj Dihalček

 

grlo in dihalne poti

 

Čaj Dihalček mešanica izbranih zelišč, ki blagodejno delujejo na vaše dihalne poti. Življenje je darilo, katerega nam je ob rojstvu dihanje podarilo. Namenjen je vsem, ki želijo narediti kaj dobrega za svoje telo.

 

Neto količina: 100 g

V čajni mešanici so uravnotežena razmerja zelišč. Vsebuje koprivo, ki zmanjšuje vnetje pljuč, spodbuja izkašljevanje in zmanjšuje bronhialne krče. Vsebuje ognjič, ptičjo dresen in trpotec, ki pomirjujoče in blagodejno delujejo na usta, žrelo in glasilke ter lajša žgečkanje v grlu in žrelu.
Kraški šetraj (zel), ognjič (cvet), trpotec (list), kopriva (list), ptičja dresen (list).
V 6 dl umirjenega kropa dodamo 2 čajni žlički suhih zelišč, pustimo 10 minut in precedimo. Čaj po požirkih pijemo 3-krat na dan po 1. skodelico (2 dl). Pripravek pijemo 3 tedne, nakar sledi teden dni premora. 1 vrečka zeliščnega čaja zadošča za približno 21 čajnih odmerkov po zgornjih navodilih.
Izdelek ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju ali preprečevanju bolezni. Izdelka ni ovrednotila Evropska agencija za zdravila ali Uprava za hrano in zdravila.
Dobro zaprto v temnem in suhem prostoru.
Na 100 ml napitka, pripravljenega po navodilih: Energijska vrednost 4 kJ (1 kcal); Vsebuje zanemarljive količine maščob, nasičenih maščob, ogljikovih hidratov, sladkorjev, beljakovin in soli.
Scroll to Top
0