Čaj Revmatinček

13.00

Čaj Revmatinček

 

sklepi in kosti

 

Čaj revmatinček je mešanica izbranih zelišč, ki blagodejno delujejejo na sklepe in kosti. Telo ni iz jekla, je iz kosti, zato za njih poskrbi ti. Namenjena je vsem, ki želijo narediti kaj dobrega za svoje telo.

 

Neto količina: 100 g

 

V čajni mešanici so uravnotežena razmerja zelišč. Čajna mešanica vsebuje oves, ki pomaga odpravljati nelagodje v sklepih, ohranja gibljivost in prožnost sklepov.
Travniški oslad (zel), rman (cvet), oves (zel), navadna melisa (list), njivska preslica (list), ognjič (cvet), kopriva (list), breza (list), timijan (zel).
V 6 dl umirjenega kropa dodamo 2 čajni žlički suhih zelišč, pustimo 10 minut in precedimo. Čaj po požirkih pijemo 3-krat na dan po 1. skodelico (2 dl). Pripravek pijemo 3 tedne, nakar sledi teden dni premora. 1 vrečka zeliščnega čaja zadošča za približno 21 čajnih odmerkov po zgornjih navodilih.
Izdelek ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju ali preprečevanju bolezni. Izdelka ni ovrednotila Evropska agencija za zdravila ali Uprava za hrano in zdravila.
Dobro zaprto v temnem in suhem prostoru.
Na 100 ml napitka, pripravljenega po navodilih: Energijska vrednost 4 kJ (1 kcal); Vsebuje zanemarljive količine maščob, nasičenih maščob, ogljikovih hidratov, sladkorjev, beljakovin in soli.
Scroll to Top
0