Česen tinktura (Allium sativum)

9.00

Česen tinktura (Allium sativum)

 

Prehransko dopolnilo

 

jetra, srce in ožilje, grlo in dihalne poti, imunski sistem, počutje

 

Česen pomaga ohranjati zdravo delovanje jeter. Uporablja se za dobro kroženje krvi v kapilarah. Pomaga zmanjšati občutek težkih nog. Pomaga ohranjati zdravo delovanje dihal. Prispeva k odpornosti proti občasnemu stresu. Krepi imunski sistem.

 

Neto količina: 100 ml

 

 

Česen (znanstveno ime Allium sativum) je začimbna rastlina, ki uspeva po vsem svetu. V zemlji ima razvito podolgovato glavno čebulico, obkroženo z ukrivljenimi stranskimi čebulicami, ki so tesno razporejene druga ob drugi. Iz te glavne čebulice se razvije pokončno in razvejano steblo, visoko od 30 do 80 cm, ki nosi belo zelenkasti ali rdečkasti cvet.Česen tinktura je izdelana po tradicionalni metodi hladnega namoka iz katerega nastane ekstrakt, ki zagotavlja širok spekter učinkovin.
Izvleček strokov česna, tropinovo žganje (45% vol. alk.).
Zaužijemo 10 do 20 kapljic, 1 do 3-krat na dan, razredčeno v pol do 1 dl tekočine (vode). Pijemo 3 tedne. Uživanje oz. uporaba izdelka je enostavna. Zeliščne kapljice po predpisanih navodilih odmerimo (preštejemo) in popijemo z malo vode ali čaja.
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno hrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Za dodatne informacije ali nasvet se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Izdelek je močnejši od čaja, zato ga uživamo v manjših količinah. Ni primerno za otroke. Izdelek ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju ali preprečevanju bolezni. Izdelka ni ovrednotila Evropska agencija za zdravila ali Uprava za hrano in zdravila.
Dobro zaprto v temnem in suhem prostoru.
Scroll to Top
0