Hidrolat žajblja (Salvia officinalis)

8.00

Hidrolat žajblja (Salvia officinalis)

 

koža, počutje

 

100% naravni izdelek. Ročno izdelana kozmetika.

 

Hidrolat žajblja uporabljamo za kozmetične namene (tonik, vodna osnova za kreme, mazila, obloge in maske za obraz, pri depilaciji, ipd.).

 

Neto količina: 200 ml

 

Žajbelj (znanstveno ime Salvia officinalis) je nizek vednozeleni grm z olesenelimi stebli, zelenkasto-sivimi listi in vijolično-modrimi cvetovi. V višino zraste do 40 cm. Cveti junija do julija.Hidrolat žajblja je narejen s postopkom parne destilacije cvetov, stebla in listov rastline.
Sestavine (INCI): Salvia officinalis flower/lead/stem water*. *Sestavine naravnega izvora (100%).
V kozmetične namene; za izpiranje lasišča, kopeli, kot hladilno razpršilo za telo (nas osveži, poživi in dvigne enrgijo), kot pripravek za kožo (tonik za obraz), kot vodico po britju, kot razpršilo po prostorih (osveži prostor, razkuži), v difuzorjih oz. posodah za aromatizianje in vlaženje prostorov. Namenjen je sproščanju telesa. Razpršimo ga po koži, prostoru, nanesemo na telo in masiramo. Dajemo ga lahko v difuzorje. Pred uporabo ga pretresite.
Samo za zunanjo uporabo. Izdelek hranite stran od dosega otrok. Izdelek ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju ali preprečevanju bolezni. Izdelka ni ovrednotila Evropska agencija za zdravila ali Uprava za hrano in zdravila.
Dobro zaprto v temnem in suhem prostoru.
Scroll to Top
0