Naturopatsko zeliščni center v novi preobleki

“Zeliščna kmetija Rogelja” v novi preobleki

Drage zveste stranke, sledilci in ostali. Verjetno ste opazili, da je bila naša spletna stran zadnjih nekaj mesecev nedosegljiva. Naj se vam iskreno opravičimo za tole nevšečnost, a obenem naznanimo pozitivne spremembe.

 

V juniju 2023 smo se lotili celovite prenove. Blagovna znamka Zeliščna kmetija Rogelja se s tem umika in prostor daje novi, pod imenom Naturopatsko zeliščni center Rogelja.

 

Diplomirana Magda Rogelja

 

Naj pojasnimo: Zeliščarstvu, s katerim se na kmetiji ukvarjamo že vse od leta 2006, so se sčasoma pridružile še druge, dopolnilne dejavnosti, kot so masaže in naturopatija. Nosilka dejavnosti Magda Rogelja, je v letu 2019 pustila tudi redno službo in se v celoti posvetila omenjenim dejavnostim, produktom in svojim strankam. V letu 2023 je dokončala tudi naturopatsko šolo pri ga. Eriki Brajnik (SAEKA) in prejela dve diplomi: Tradicionalni naturopat in holistični iridiolog. Vse to so razlogi, ki so privedli do bolj celovitega in vsestranskega (zato center) pristopa oz. pogleda na človeka in s tem nove grafične podobe.

 

Logotip nove blagovne upodablja dvojico Jin in Jang – starodavni kitajski znak za univerzum. Simbol, ki ponazarja navidez ločene in nezdružljive dimenzije (sile) narave, ki pa so si med seboj dopolnjujoč oz. komplementarne in ena brez druge ne morejo obstajati (npr. moško in žensko, nebo in zemlja, tema in svetloba, toplo in mrzlo, ipd.). Ena izmed klasičnih predstavitev pojma jin in jang je krog (celota), razdeljen s krivuljo v obliki črke S. Ravnovesje obeh sil se izvaja tudi v tradicionalni kitajski medicini. Pri tem organe delimo na aktivne in pasivne funkcije, tako so jin na primer srce, jetra in pljuča, jang pa najdemo v želodcu, črevesju in mehurju. V skladu s tradicionalno kitajsko medicino je harmonija med organi ključna za optimalno zdravje.

 

Naturopatsko zeliščni center Rogelja - logotip

 

Drznili smo si prilagoditi barve simbola (zelena in rumena), ki nas s svojimi lastnostimi utelešajo oz. odražajo misijo in vizijo našega delovanja.

 

Zelena barva odraža ravnotežje in harmonijo. Je barva rasti, pomladi, prenove in ponovnega rojstva. Vrača energijo. Barva spodbuja ljubezen do narave, do družine, prijateljev, domačih živali, doma,… Je barva stabilnosti in vzdržljivosti.

 

Rumena barva je barva sonca, svetlobe in optimizma, barva duha in razuma. Barva ki poživlja, aktivira in osvobaja pred strahovi.

 

Prenova blogovne znamke prinaša tudi nov slogan, ki se glasi: »Zdravje se začne s pravo odločitvijo«. Z njim želimo poudariti, da so odločitve o tem kako se boste počutili in živeli VAŠE, mi pa vam pri tem tem pomagamo z našimi znanji. Ne pozabite na vztrajnost!

 

Misija: Smo družinsko podjetje, ki z naturoptaskimi pristopi, lastnimi produkti in znanjem skrbimo za dobrobit so-človeka. V središču našega delovanja je Magda Rogelja, licencirana naturopatinja, medicinska sestra in predana zeliščarka, ki jo neomajno podpira vsa svoja družina.

 

Vizija: V naturopatsko-zeliščnem centru Rogelja si prizadevamo izgraditi most med tradicionalno modrostjo narave in sodobnimi potrebami ljudi oz. izzivi sodobnega, hitrega in nezdravega življenjskega sloga. Naša vizija je utrditi se kot osrednji center za celostno zdravje in dobro počutje, kjer narava, strast in znanje sestavljajo srce naše ponudbe.

 

Na tej točki se iskreno in iz dna srca zahvaljujemo vsem, ki nas že in nas še boste podpirali pri nadalnjem delovanju.

 

Želimo vam prijetno raziskovanje našega novega portala.

 

Magda Rogelja

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Pusti komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to Top
0