Hidrolat sivke (Lavandula Angustifolia)

8.00

Hidrolat sivke (Lavandula Angustifolia)

 

koža, počutje

 

100% naravni izdelek. Ročno izdelana kozmetika.

 

Hidrolat sivke uporabljamo za kozmetične namene (tonik, vodna osnova za kreme, mazila, obloge in maske za obraz, pri depilaciji, ipd.).

 

Neto količina: 200 ml

 

 

Sivka (znanstveno ime Lavandula) je zeleni, gost in razvejen grm. Vejice nosijo ozke in podolgovate liste, ki so na spodnjem delu žlezavi. Cvetovi so modro do sivo vijolične barve in rastejo v klasu podobnem socvetju. Cveti julija in avgusta. Sivka ima ma zelo razvejen koreninski sistem, ki seže do 40 cm globoko.Hidrolat sivke je narejen s postopkom parne destilacije cvetov, stebla in listov rastline.
Lavandula angustifolia flower/leaf/stem water*. *Sestavine naravnega izvora (100%).
V kozmetične namene; za izpiranje lasišča, kopeli, kot hladilno razpršilo za telo (nas osveži, poživi in dvigne enrgijo), kot pripravek za kožo (tonik za obraz), kot vodico po britju, kot razpršilo po prostorih (osveži prostor, razkuži), v difuzorjih oz. posodah za aromatizianje in vlaženje prostorov. Namenjen je sproščanju telesa. Razpršimo ga po koži, prostoru, nanesemo na telo in masiramo. Dajemo ga lahko v difuzorje. Pred uporabo ga pretresite.
Samo za zunanjo uporabo. Izdelek hranite stran od dosega otrok. Izdelek ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju ali preprečevanju bolezni. Izdelka ni ovrednotila Evropska agencija za zdravila ali Uprava za hrano in zdravila.
Dobro zaprto v temnem in suhem prostoru.
Scroll to Top
0