Koromač v žganju

9.00

Koromač v žganju

 

počutje, prebavila, sprostitev

 

Koromač v žganju je alkoholna pijača z izrazito koromačovo aromo in posebno rumenkasto barvo, izdelana po tradicionalnem hišnem recpetu. Uživamo jo kot aperitiv. Žganje je primerno za sproščanje, razvajanje in posebne trenutke. Vsak stik s to pijačo nas popelje v čudovito (suho) pokrajino Krasa. Žganje je primerno za obdarovanja in poslovna darila.

 

Neto količina: 200 ml

Koromač v žganju (znanstveno ime za koromač Foeniculum vulgar) je alkoholna pijača izdelana po tradicionalnem postopku namoka koromačevih semen. Med sprehodom po Krasu, te rumenkasto cvetoče rastline in njenega vonja skorajda ne morete zgrešiti. Na kraških kmatijah je koromač stalnica in ni čudno, da se je znašel tudi v žganju.
Zel koromača, tropinovo žganje (45% vol. alk.).
Kot samostojna pijača oz. aperitiv, ohlajen na 8-12°C.
Shranjevati nedosegljivo otrokom.
Dobro zaprto v temnim in suhem prostoru.
Scroll to Top
0