Kraški šetraj tinktura (Satureja montana)

9.00

Kraški šetraj tinktura (Satureja montana)

 

Prehransko dopolnilo

 

prebavila, čiščenje telesa

 

Kraški šetraj se tradicionalno uporablja za lajšanje prebave.

 

Neto količina: 100 ml

Kraški šetraj (znanstveno ime Satureja montana) je polgrmiček, ki zraste do 40 cm visoko. Steblo je okroglo in rahlo dlakavo, listi pa ovalni. Ima manjše cvetove rožnate barve, delno, pa tudi bele. Dobro prenaša sušo in zelo revna tla. Vršičke nabiramo, ko se cvetovi razcvetijo. Tinktura je izdelana po tradicionalni metodi hladnega namoka iz katerega nastane ekstrakt, ki zagotavlja širok spekter učinkovin.
Izvleček zeli kraškega šetraja, tropinovo žganje (45% vol. alk.).
Zaužijemo 10 do 20 kapljic, 1 do 3-krat na dan razredčeno v pol do 1 dl tekočine (vode). Pijemo 3 tedne. Uživanje oz. uporaba izdelka je enostavna. Zeliščne kapljice po predpisanih navodilih odmerimo (preštejemo) in popijemo z malo vode ali čaja.
Prehransko dopolnilo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno hrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Za dodatne informacije ali nasvet se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Izdelek je močnejši od čaja, zato ga uživamo v manjših količinah. Ni primerno za otroke. Izdelek ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju ali preprečevanju bolezni. Izdelka ni ovrednotila Evropska agencija za zdravila ali Uprava za hrano in zdravila.
Dobro zaprto v temnem in suhem prostoru.
Scroll to Top
0