Kopriva tinktura (Urtica dioica)

9.00

Kopriva tinktura (Urtica dioica)

 

Prehransko dopolnilo

 

imunski sistem, srce in ožilje, prostata, sečila, grlo in dihalne poti, čiščenje telesa, lasje in nohti

 

Kopriva podpira obrambo telesa in spodbuja imunski sistem. Pomaga preprečiti in odpraviti prhljaj. Pomaga pri celjenju ran. Pomaga ohranjati zdravje srca in ožilja. Vsebuje minerale (železo) in zmanjšuje slabokrvnost. Adjuvens pri zdravljenju simptomov motenj uriniranja pri benigni hiperplaziji prostate v fazi I in II.

 

Neto količina: 100 ml

Kopriva (znanstveno ime Urtica dioica) je do 150 cm visoka rastlina, trajnica. Ima razvejane in plazeče poganjke ter pokočno štirioglato steblo. Listi so podolgovati, s podaljšanim vrhom in sivo zelene barve. Na njihovem spodnjem delu so pristoni laski, ki kožo spečejo ter povzorčijo rdečico in mehurje. Tinktura je izdelana po tradicionalni metodi hladnega namoka iz katerega nastane ekstrakt, ki zagotavlja širok spekter učinkovin.
Izvleček listov koprive, tropinovo žganje (45% vol. alk.).
Zaužijemo 10 do 20 kapljic, 1 do 3-krat na dan, razredčeno v pol do 1 dl tekočine (vode). Pijemo 3 tedne. Uživanje oz. uporaba izdelka je enostavna. Zeliščne kapljice po predpisanih navodilih odmerimo (preštejemo) in popijemo z malo vode ali čaja.
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno hrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Za dodatne informacije ali nasvet se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Izdelek je močnejši od čaja, zato ga uživamo v manjših količinah. Ni primerno za otroke. Izdelek ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju ali preprečevanju bolezni. Izdelka ni ovrednotila Evropska agencija za zdravila ali Uprava za hrano in zdravila.
Dobro zaprto v temnem in suhem prostoru.
Scroll to Top
0