Koriander tinktura (Coriandrum sativum)

9.00

Koriander tinktura (Coriandrum sativum)

 

Prehransko dopolnilo

 

imunski sistem, prebavila, holesterol, čiščenje telesa, srce in ožilje, hujšanje

 

Koriander prispeva k prebavnemu ugodju in olajšuje prebavo. Pomaga vzdrževati normalno ravnovesje plinov v prebavnem traktu. Podpira delovanje srca in živcev. Pomaga ohranjati normalno presnovo maščob in normalno raven holesterola. Podpira delovanje imunskega sistema. Ima izrazit antioksidativni učinek.

 

Neto količina: 100 ml

Koriander (znanstveno ime Coriandrum sativum) je enoletna rastilna (podobna petršilju, a izrazito drugačna po okusu in vonju), ki zraste do 60 cm visoko. Cveti v belih ali bledo rdečkastih kobulih. Koreandrovi listi so različnih velikosti in se od spodaj navzgor manjšajo. Vonj koriandra je izredno intenziven in za večino ne ravno prijeten. Tinktura je izdelana po tradicionalni metodi hladnega namoka iz katerega nastane ekstrakt, ki zagotavlja širok spekter učinkovin.
Izvleček zeli koriandra, tropinovo žganje (45% vol. alk.).
Zaužijemo 10 do 20 kapljic, 1 do 3-krat na dan, razredčeno v pol do 1 dl tekočine (vode). Pijemo 3 tedne. Uživanje oz. uporaba izdelka je enostavna. Zeliščne kapljice po predpisanih navodilih odmerimo (preštejemo) in popijemo z malo vode ali čaja.
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno hrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Za dodatne informacije ali nasvet se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Izdelek je močnejši od čaja, zato ga uživamo v manjših količinah. Ni primerno za otroke. Izdelek ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju ali preprečevanju bolezni. Izdelka ni ovrednotila Evropska agencija za zdravila ali Uprava za hrano in zdravila.
Dobro zaprto v temnem in suhem prostoru.
Scroll to Top
0