Drobnocvetni vrbovec tinktura (Epilobium parviflorum)

9.00

Drobnocvetni vrbovec tinktura (Epilobium parviflorum)

 

Prehransko dopolnilo

 

sečila, sklepi in kosti, prostata

 

Drobnocvetni vrbovec je uporaben za normalno delovanje prostate. Pomaga ohranjati gibljivost in prožnost sklepov. Prispeva k lajšanju simptomov menopavze. Drobnocvetni vrbovec prispeva k delovanju sečil.

 

Neto količina: 100 ml

Drobnocvetni vrbovec (znanstveno ime Epilobium parviflorum) je od 20 – 90 cm visoka rastlina z roza cvetovi v zalistjih zgornjih listov. Cveti od junija do septembra. Najdemo ga širom Slovenije. Tinktura je izdelana po tradicionalni metodi hladnega namoka iz katerega nastane ekstrakt, ki zagotavlja širok spekter učinkovin.
Izvleček cvetoče zeli drobnocvetnega vrbovca, tropinovo žganje (45% vol. alk.).
Zaužijemo 10 do 20 kapljic, 1 do 3-krat na dan, razredčeno v pol do 1dl tekočine (vode). Pijemo 3 tedne. Uživanje oz. uporaba izdelka je enostavna. Zeliščne kapljice po predpisanih navodilih odmerimo (preštejemo) in popijemo z malo vode ali čaja.
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno hrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Za dodatne informacije ali nasvet se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Izdelek je močnejši od čaja, zato ga uživamo v manjših količinah. Ni primerno za otroke. Izdelek ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju ali preprečevanju bolezni. Izdelka ni ovrednotila Evropska agencija za zdravila ali Uprava za hrano in zdravila.
Dobro zaprto v temnem in suhem prostoru.
Scroll to Top
0