Hidrolat smilja (Helichrysum italicum)

8.00

Hidrolat smilja (Helichrysum italicum)

 

koža, počutje

 

100% naravni izdelek. Ročno izdelana kozmetika.

 

Hidrolat smilja uporabljamo za kozmetične namene (tonik, vodna osnova za kreme, mazila, obloge in maske za obraz, pri depilaciji, ipd.).

 

Neto količina: 200 ml

 

 

Smilj (znanstveno ime Helichrysum italicum) je delno olesenelo trajno sredozemsko zelišče, ki se razrase v grmiček do višine 40 cm. Ima sivo zelena stebla z ozkimi dlakavimi listi in značilnimi številnimi majhnimi rumenimi cvetovi.Hidrolat smilja je narejen s postopkom parne destilacije cvetov, stebla in listov rastline.
Sestavine (INCI): Helichrysum italicum flower/leaf/stem water*. *Sestavine naravnega izvora (100%).
V kozmetične namene; za izpiranje lasišča, kopeli, kot hladilno razpršilo za telo (nas osveži, poživi in dvigne enrgijo), kot pripravek za kožo (tonik za obraz), kot vodico po britju, kot razpršilo po prostorih (osveži prostor, razkuži), v difuzorjih oz. posodah za aromatizianje in vlaženje prostorov. Namenjen je sproščanju telesa. Razpršimo ga po koži, prostoru, nanesemo na telo in masiramo. Dajemo ga lahko v difuzorje. Pred uporabo ga pretresite.
Samo za zunanjo uporabo. Izdelek hranite stran od dosega otrok. Izdelek ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju ali preprečevanju bolezni. Izdelka ni ovrednotila Evropska agencija za zdravila ali Uprava za hrano in zdravila.
Dobro zaprto v temnem in suhem prostoru.
Scroll to Top
0