Rman tinktura (Achillea millefolium)

9.00

Rman tinktura (Achillea millefolium)

 

Prehransko dopolnilo

 

holesterol, prebavila, grlo in dihalne poti, ožilje, hujšanje

 

Rman lahko zmanjša raven holesterola v krvi. Lahko pomaga pri izgubi teže. Tradicionalno se uporablja za lajšanje prebave. Blagodejno deluje na grlo in glasilke. Ohranja normalno delovanje ožilja.

 

Neto količina: 100 ml

Rman (znanstveno ime Achillea millefolium) je trajna rastlina s pokončnim steblom, ki v višino zraste od 20 – 100 cm. Rmanovi listi so podolgovati, puhasti, izmenično nameščeni in koničasti. Cvetovi so združeni v koške in so bele do temno rožnate barve. Rastlina cveti spomladi in poleti. Tinktura je izdelana po tradicionalni metodi hladnega namoka iz katerega nastane ekstrakt, ki zagotavlja širok spekter učinkovin.
Izvleček cvetoče zeli rmana, tropinovo žganje (45% vol. alk.).
Zaužijemo 10 do 20 kapljic, 1 do 3-krat na dan, razredčeno v pol do 1dl tekočine (vode). Pijemo 3 tedne. Uživanje oz. uporaba izdelka je enostavna. Zeliščne kapljice po predpisanih navodilih odmerimo (preštejemo) in popijemo z malo vode ali čaja.
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno hrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Za dodatne informacije ali nasvet se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Izdelek je močnejši od čaja, zato ga uživamo v manjših količinah. Ni primerno za otroke. Izdelek ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju ali preprečevanju bolezni. Izdelka ni ovrednotila Evropska agencija za zdravila ali Uprava za hrano in zdravila.
Dobro zaprto v temnem in suhem prostoru.
Scroll to Top
0